Selecteer een pagina

Een zes maanden durend coachtraject speciaal voor vijf vrouwen. Gedurende dit traject ben ik je persoonlijke coach. Ik begeleid je op je weg naar meer zelfliefde en zelfvertrouwen. Inclusief zes live dagen en acht uur aan individuele coaching. Onderwerpen als zelfliefde, delen is helen, keuzes maken, anders zijn en anders voelen komen ruimschoots aan bod. Niet alleen door praten en vertellen, maar ook door ècht creatief werk te gaan maken. De creatieve werkvormen waarmee wordt gewerkt zijn schilderen, tekenen of schrijven. Na zes maanden kun jij eindelijk in alle rust in liefde ontspannen leven.

Startdatum februari 2020

 

Creatief met Strategie is een intensief individueel coachtraject voor 5 prachtige vrouwen. De onderwerpen waarmee jij samen met mij aan de slag gaat, zijn stress en ontspanning, plannen en organiseren en een onderwerp door jou uitgekozen. En dat laatste is misschien nog wel het leukst. Inclusief o.a. zes trainingsdagen. Jij leer hoe jij de methodes Kunst4 en HOW makkelijk en snel kan toepassen.

We starten op 1 oktober 2019 en het traject duurt t/m eind december 2019.

Gedurende een Life & Strategie Business VIP dag krijg jij antwoord op de vraag: Hoe krijg ik overzicht en rust in mijn dagelijks leven zonder dat ik mezelf voorbij loop? Na afloop heb je eindelijk antwoord op deze vraag en vier jij zelf een feestje.

Tijdens de Life & Strategie Business VIP dag ga je aan de slag met de HOW methode.

Je krijgt antwoord op de vraag hoe dan? De HOW methode geeft inzicht in het echte verhaal achter het probleem. Vertelt d.m.v. onderzoek wat er nodig is om het verhaal tot een goed einde te brengen. En leert via welke weg het verhaal zich wil laten vertellen. De HOW methode helpt het zelfvertrouwen te vergroten en zorgt daardoor voor (meer) zelfliefde.

De Life & Strategie Business VIP dag duurt van 10.00u-16.00u en is inclusief koffie, thee, water en lunch. Lokatie: Breda. Ook op zaterdag mogelijk.

Gedurende zes weken ben ik je persoonlijke coach. Spelenderwijs en op een creatieve manier ga je leren jezelf te accepteren en je levensreis met jouw wensen, verlangens en dromen tot leven te laten komen. Ik leer je hoe jij de rommel in je hoofd op kunt ruimen door je eigen creativiteit. Jazeker, ook jij bent creatief op jouw eigen unieke manier. Elke week krijg jij één live trainingsdag waarin ik je leer hoe je dit doet. Het zijn zes intensieve trainingsdagen.

Krijg in 3 uur antwoord op de vraag Hoe dan? Na afloop heb je eindelijk antwoord op deze vraag en vier jij zelf een feestje. Tijdens de Life & Strategie Business coachsessie ga je 3 uur aan de slag met de HOW methode. De HOW methode geeft inzicht in het echte verhaal achter het probleem. Vertelt d.m.v. onderzoek wat er nodig is om het verhaal tot een goed einde te brengen. En leert via welke weg het verhaal zich wil laten vertellen. De HOW methode helpt het zelfvertrouwen te vergroten en zorgt daardoor voor (meer) zelfliefde.

De online cursus Wie ben ik nou? bestaat uit 3 modules met exclusieve video’s met uitgebreide theorie en praktijkvoorbeelden, inclusief werkboek met opdrachten en oefeningen. De cursus is gebaseerd op De Reis van de Held in 12 stappen. Gedurende de cursus doorloop jij al deze stappen. Jij wordt weer de held van je eigen verhaal. Je maakt kennis met Storytelling. Je hebt nodig: een pen, Wifi, mobiel of laptop. Na het volgen van deze cursus weet jij wie je écht bent en sta jij weer vol zelfvertrouwen in het leven.

Regelmatig geef ik workshops bij bedrijven ter bevordering van de teamspirit. Tijdens een creatieve workshop is er aandacht voor de onderlinge samenwerking en interactie van de teamleden. In veel teams zijn er zaken die “onzichtbaar” zijn en veelal “onder de oppervlakte” bevinden die een grote invloed hebben op het functioneren van het team. Binnen een team is het erg belangrijk dat ieder teamlid een eigen plek heeft waarbinnen hij of zij zich veilig voelt.

Wil jij weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf voor een workshop of training? Neem dan gerust contact met mij op.

Binnenkort hier te downloaden het E-book minder stress en meer ontspanning in zes eenvoudige stappen. Hierin leer ik hoe jij door zes makkelijk en eenvoudige stappen toe te passen balans krijgt tussen het bedrijf, baan e/o gezin. Direct toepasbaar. Als jij wilt, kan ik je nu op de reserveringslijst plaatsen. Jij weet dan zeker dat jij het E-book kunt ontvangen.