Een zes maanden durend coachtraject speciaal voor vijf vrouwen. Gedurende dit traject ben ik je persoonlijke coach. Ik begeleid je op je weg naar meer zelfliefde en zelfvertrouwen. Inclusief zes live dagen en acht uur aan individuele coaching. Onderwerpen als zelfliefde, delen is helen, keuzes maken, anders zijn en anders voelen komen ruimschoots aan bod. Niet alleen door praten en vertellen, maar ook door ècht creatief werk te gaan maken. De creatieve werkvormen waarmee wordt gewerkt zijn schilderen, tekenen of schrijven. Na zes maanden kun jij eindelijk in alle rust in liefde ontspannen leven.

Startdatum februari 2020

 

Gedurende een Life & Strategie Business VIP dag krijg jij antwoord op de vraag: Hoe krijg ik overzicht en rust in mijn dagelijks leven zonder dat ik mezelf voorbij loop? Na afloop heb je eindelijk antwoord op deze vraag en vier jij zelf een feestje.

Tijdens de Life & Strategie Business VIP dag ga je aan de slag met de HOW methode.

Je krijgt antwoord op de vraag hoe dan? De HOW methode geeft inzicht in het echte verhaal achter het probleem. Vertelt d.m.v. onderzoek wat er nodig is om het verhaal tot een goed einde te brengen. En leert via welke weg het verhaal zich wil laten vertellen. De HOW methode helpt het zelfvertrouwen te vergroten en zorgt daardoor voor (meer) zelfliefde.

De Life & Strategie Business VIP dag duurt van 10.00u-16.00u en is inclusief koffie, thee, water en lunch. Lokatie: Breda. Ook op zaterdag mogelijk.

Krijg in 3 uur antwoord op de vraag Hoe dan? Na afloop heb je eindelijk antwoord op deze vraag en vier jij zelf een feestje. Tijdens de Life & Strategie Business coachsessie ga je 3 uur aan de slag met de HOW methode. De HOW methode geeft inzicht in het echte verhaal achter het probleem. Vertelt d.m.v. onderzoek wat er nodig is om het verhaal tot een goed einde te brengen. En leert via welke weg het verhaal zich wil laten vertellen. De HOW methode helpt het zelfvertrouwen te vergroten en zorgt daardoor voor (meer) zelfliefde.

Regelmatig geef ik workshops bij bedrijven ter bevordering van de teamspirit. Tijdens een creatieve workshop is er aandacht voor de onderlinge samenwerking en interactie van de teamleden. In veel teams zijn er zaken die “onzichtbaar” zijn en veelal “onder de oppervlakte” bevinden die een grote invloed hebben op het functioneren van het team. Binnen een team is het erg belangrijk dat ieder teamlid een eigen plek heeft waarbinnen hij of zij zich veilig voelt.

Wil jij weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf voor een workshop of training? Neem dan gerust contact met mij op.