In februari 2020 start het halfjaar traject:

“In liefde ontspannen leven”

speciaal voor vrouwen

 

 

Wat houdt dit traject in?

 

 

Zes live dagen voor een kleine groep van slechts vijf vrouwen.

Op een creatieve ontspannen manier leer jij jezelf accepteren.

Ga jij met liefde naar jezelf kijken.

Groei jij naar een gevoel van meer zelfvertrouwen.

Open jij de deur naar meer zelfliefde.

 

Jouw diepste wensen, verlangens en dromen worden weer zichtbaar voor jou.

Kun jij in alle rust in liefde ontspannen leven.

Inclusief individuele coaching

Individuele coaching

Gedurende het traject ben ik je persoonlijke coach. Ik begeleid je op je weg naar meer zelfliefde en een gezonde dosis zelfvertrouwen. Tijdens het traject heb jij recht op acht uur individuele coaching van mij. De coaching sessie is altijd live op locatie en mag jij zelf bepalen wanneer binnen het traject jij deze wilt gebruiken. Een sessie is minimaal per twee en maximaal vier uur te volgen. 

Spelenderwijs

Wanneer wij het kind in ons laten spelen en haar haar eigen verhalen laat vertellen, wordt onze reis al zoveel makkelijker dan we ooit hadden kunnen dromen. Gewoonweg omdat we onze creatieve creaties zichtbaar maken. Niet alleen voor onszelf, maar voor iedereen.

Op onze levensreis zijn we degenen die bepalen welke plek we willen innemen en niemand anders. En dat is precies wat we gaan doen wanneer wij samen aan de slag gaan. Wij vrouwen zijn namelijk meer dan wenselijk welkom op deze wereld.

Precies zoals we zijn.

Wat ga jij doen?

Onderwerpen als zelfliefde, delen is helen, keuzes maken, anders zijn en anders voelen, creatief met strategie, komen ruimschoots aan bod. Niet alleen door te praten en te vertellen, maar ook door ècht creatief werk te gaan maken. Dat doe jij zowel thuis als tijdens de live dagen.

De creatieve werkvormen die we gebruiken zijn schilderen, tekenen en schrijven. Weet alles is goed. Jij hoeft niet uit te blinken in één van deze werkvormen. Spelenderwijs en op een creatieve manier kun jij leren jezelf te accepteren en jouw levensreis met jouw wensen, verlangens en dromen tot leven te laten komen. Geloof mij. Ik heb deze weg al afgelegd.

De reis die jij maakt, wordt al zoveel makkelijker zodra jij de verhalen hiervoor hartstochtelijk zelf creëert. Pak een kwast of pen en begin met je verhaal te delen. Aan jou. Vertel je verhaal tegen jou. Maak dat witte doek of witte papier kleurrijk met al jouw levenslessen. Maak jezelf een held. Wees die held.
En zodra jij daar zin in hebt, wanneer jouw tijd daar is, deel jij het verder. Mag jouw creatie de lucht in. Dat is het moment dat jouw verhaal zich wilt laten vertellen. Niet eerder. Jij kiest. Jij deelt jou. Jouw held wanneer jij zin hebt.

We gaan onze verhalen delen, doen we oefeningen en krijg jij opdrachten. Dit doen we zowel individueel als gezamenlijk. De live dagen zijn interactief. Achteroverleunen is er dan ook niet bij.

Bij dit traject zijn inbegrepen

Koffie, thee, water en een overheerlijke gezonde lunch tijdens de live dagen                                                                                            Individuele coaching van acht uur

Bonussen

  • Kennismakingsmiddag in januari 2020 met alle deelnemers
  • Het E-book “Minder stress en meer ontspanning in zes eenvoudige stappen”
  • Werkboek “In liefde ontspannen leven” wat jij gebruikt tijdens het traject als logboek
  • De online cursus Wie ben ik nou?
  • De Bureaukalender èn de Jaarplanner 2020 speciaal ontworpen door Something Ilse
  • 1x een extra live middag na afloop van het traject

Live dagen

Locatie: omgeving Breda. Definitieve locatie wordt later bekendgemaakt

De live dagen vinden plaats op 6 zaterdagen van 10.00u-17.00u 

 

Over mij

 

Mijn naam is Ursula Hamelink, ik ben Lifestyle Creator, Strategie en Business Coach voor vrouwen. Vrouwen die het gevoel hebben dat ze niet zichzelf kunnen en mogen zijn in hun dagelijks leven. Vrouwen die als ze zo doorgaan, regelrecht een burn-out invliegen.

Ooit was ik zo’n vrouw. Mijn aandacht was voornamelijk gericht op anderen en niet op mezelf. Gevoelens delen, laat staan uiten vond ik een heel gedoe. Voor mezelf opkomen deed ik wel, maar niet vanuit zachte kracht wat ik eigenlijk heel graag wilde. Maar ik deed dit juist hard en heel direct. Ik had het idee dat dit de enige manier was om gehoord te worden.

Ik merkte een grote weerslag op mijn zelfvertrouwen, persoonlijke ontwikkeling en keuzes die ik maakte in mijn leven. En zo vond ik mezelf in een druk bestaan, met hoofdpijn en een bijna-burn out. Dit moest anders. Wat ik nodig had was zelfliefde. Mezelf op één zetten. Maar hoe kwam ik daar?

Ik word enorm blij van kleur, zowel in mijn schilderwerk als in teksten die ik schrijf. Ik word super enthousiast van niet van tevoren bedenken wat ik ga schilderen of schrijven. Het komt zoals het komt. En dat daar mijn gevoelens, dromen en verlangens  ‘ineens’ helemaal als vanzelf doorheen komen. Zodat er een beeld of tekst ontstaat, waarvan ik zelf ook denk: “Ja, dat ben ik.” Trots zijn op mijn eigen werk, mijn eigen creaties waarin mijn verlangens, dromen, wensen en vooral gevoelens zichtbaar worden, geweldig vind ik dat. Het geeft mij zelfvertrouwen een enorme boost.

Mijn missie is om vrouwen spelenderwijs en op een creatieve manier te helpen zichzelf te accepteren. En hun leven zo in te vullen zoals zij dit graag willen.

Mijn motto is dan ook in liefde ontspannen leven.

Wat levert het je op?

Van onzekerheid naar zelfvertrouwen

Van liefde voor de ander naar zelfliefde

Van gevoelens wegstoppen naar durven voelen

Van onzichtbaar voor de ander naar weer zichtbaar voor jezelf

Jouw investering voor dit traject

De totale investering voor dit halfjaar traject is € 2800 excl. 21% btw. Je kunt dit op vier verschillende manieren voldoen: 

 

Betaling in één keer  van €2800,- direct bij aanmelding

Betaling in twee termijnen van €1400,- direct bij aanmelding de eerste betaling, tweede en laatste termijn januari 2020

Betaling in drie termijnen van €950,- waarbij de maandelijkse betaling direct start

Betaling in zes termijnen van €470,- waarbij de maandelijkse betaling direct start 

Betaling in 2 termijnen

1400

Betaling in 3 termijnen

950

Betaling in 6 termijnen

470

Nieuwsgierig wat anderen van me vinden?

“Ursula helpt je moeiteloos op weg om overzicht te krijgen in jouw situatie.

Ze heeft een erg prettige manier van werken. Ze kijkt wat jij en de groep nodig heeft. Heel bijzonder en krachtig leiderschap. Deze dag heeft mij structuur gegeven, nieuwe doelen en een makkelijkere aanpak om mijn zakelijke doelen aan te scherpen. Dank je wel Ursula voor de praktische inzichten. Iedereen zou zo nu en dan eens de tijd dienen te nemen om zichzelf zo’n dag te gunnen.

Even stil staan bij wat je wilt, hoe je het gaat aanpakken en dan ben je bij Ursula aan het juiste adres.”

Lucienne Ritzen

Wat heb ik een top dag gehad in de bossen van Breda. Ursula heeft deze dag echt super verzorgd. Denkend aan een fantastische locatie in de natuur, een heerlijke ruimte waar die dag de zon overheerlijk naar binnen scheen, tot aan een perfecte lunch. Maar het allerbelangrijkste was: de groep dames aan tafel. Wat een ontzettende inspirerende vrouwen, ieder met een eigen verhaal. Tijdens de K.U.N.S.T.4.-methode van Ursula kwamen er prachtige verhalen en positieve woorden naar boven die mij, als de andere dames, hoogstwaarschijnlijk tot nadenken heeft gezet. Ontzettend bedankt Ursula voor een geweldige leerzame dag!

Mariska Huijnen

“Ik heb de Strategie Business Boost Live bij Ursula als zeer leerzaam en positief ervaren. Op een prachtige locatie, met een grote betrokkenheid, openheid en goede energie tussen de deelnemers ontstond er duidelijkheid en de juiste stimulans om door te gaan. Inzicht in je dagelijkse ‘drukke’ leven en wat zet je daar voor in om het je wat makkelijker te maken?
Strategieën en simpele oplossingen werden aangereikt zodat ik met mijn eigen gecreëerde KUNSTwerk naar huis ging.

Ursula is betrokken, open, geeft je aandacht en verbind.”

Marianne Pauwels

 

Alleen met mij

Het is mogelijk om het traject individueel te volgen. Startdatum is in overleg. Voor meer informatie hierover stuur een e-mail: info@ursulahamelink.nl

Ursula Hamelink – Lifestyle Creator

Strategie en Business Coach

Steenbroek 5, 4822 ZJ, Breda
www.ursulahamelink.nl – info@ursulahamelink.nl
KvK: 61313955 BTW: NL001805925B68